wiki

Rolsteiger in de omgeving van Heusden voor een veilige manier van werken op hoogte

Gaat u een smalle doorgang opnieuw verven? Heeft u een steiger nodig om op een veilige manier bij de juiste hoogte te kunnen komen. Huur dan een rolsteiger bij Riant verhuur. Riant verhuur is een verhuurbedrijf in bouwmaterialen en biedt een rolsteiger op locatie. Met een team opgeleide mensen, die een doelgerichte en praktijkervaren aanpak hanteren, zijn wij u graag van dienst. Als u kiest voor een rolsteiger bij Riant verhuur bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Onze steigers zijn goed gekeurd en geschikt voor zowel professioneel als zakelijk gebruik. Weet u niet hoe u een rolsteiger moet opbouwen? Laat de monteurs van Riant dit dan voor u verzorgen. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen goed in elkaar zitten zodat u veilig kunt werken. Daarnaast inspecteren wij een rolsteiger volgens de gestelde voorschriften. Met een rolsteiger van Riant kunt u elke project tot een goed resultaat leiden.

Kenmerken rolsteiger

Een rolsteiger wordt veel gebruikt bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogtes. Deze is opgebouwd uit verschillende delen. Onder een rolsteiger zitten wielen zodat deze verplaatst kan worden. Als u een rolsteiger bijRiant huurt bent u verzekerd van goed materiaal. Doordat het materiaal licht is kan een rolsteiger gemakkelijk worden verschoven. Een rolsteiger van Riant verhuur voldoet aan de gestelde veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Functionaliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Makkelijk te (de)monteren

Een rolsteiger is makkelijk te (de)monteren. Als u op verschillende locaties werkt is dit van belang. Zo kunt u snel en efficiënt werken. Wilt u weten hoe een rolsteiger gemonteerd moet worden? Het team van Riant staat graag voor u klaar. Naast makkelijke demontage is een rolsteiger:

  • Duurzaam
  • Compact op te bergen
  • Ruim
  • Geschikt voor alle ruimte
  • Verkrijgbaar in diverse maten

Wilt u een rolsteiger huren? Riant brengt deze op locatie.

Rolsteiger kopen

Heeft u een rolsteiger nodig voor lange tijd? Wilt u daarom een rolsteiger kopen? Bekijk de website http://www.asc-bv.nl vind u alle ASC Materialen. Naast een rolsteiger kunt u hier een loopbrug of trap kopen. Ga voor het gehele assortiment naar de website van ASC en mocht het zijn wat u zoekt of wilt u meer weten over de prijs kunt u contact met ons opnemen of even langskomen. Riant levert een rolsteiger in de buurt van Heusden

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws!!

Like onze facebook pagina

https://www.facebook.com/riantvlijmen/