wiki

Steiger nodig om veilig te werken in de omgeving van Vught

Heeft u een nieuwe opdracht op hoogte? Zoekt u daarom een partner voor verhuur van een steiger? Bij Riant verhuur bieden wij een steiger aan op maat om een veilige werkplek te creëren. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het verhuren van bouwmaterialen en bieden een steiger passend bij uw project. Ons team houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen op de markt en weten wat de klanten nodig hebben. Daarnaast leveren we uitgebreide service. Als u een steiger heeft uitgekozen kunnen wij deze op locatie verzorgen. Wilt u naast een steiger andere materialen om deze snel te kunnen bereiken? In ons assortiment hebben wij de beschikking over speciale steiger trappen en opgangen. Mocht u meer willen weten bel of mail ons of kom eens bij ons langs. Wij geven u graag een advies op maat in de buurt van Vught

Functies

Een steiger is niet alleen handig voor het verven van uw ramen. Een steiger is naast zijn standaard functie ook geschikt als:

  • Renovatie steiger
  • Hijs steiger
  • Stort steiger
  • Metsel steiger

Een steiger kan worden toegepast in verschillende hoogtes. Zo kunt u op elke hoogte schilderen en bent u verzekerd van veiligheid. Een steiger is immers veel stabieler als een ladder.

Gevel steiger

Een steiger die veelal wordt verhuurt door Riant is de gevel steiger. Deze steiger is voor diverse soorten werkzaamheden toepasbaar. Met dit type steiger is namelijk iedere plek gemakkelijk te bereiken. Wilt u met twee personen de bovenste en onderste kozijnen tegelijk verven? Dan biedt een gevel steiger dé oplossing. Hiermee is geen project op hoogte onmogelijk.

Veilig en comfortabel

Een steiger is ideaal om veilig en comfortabel te werken. Als u éénmalig een steiger nodig heeft is het kopen hiervan een grote uitgave. Daarom kunt u een steiger huren bij Riant verhuurt. Wij zijn gespecialiseerd in steigerverhuur voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben jarenlange ervaring in steigersystemen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van passend advies.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws!!

Like onze facebook pagina

https://www.facebook.com/riantvlijmen/