wiki

Steigers voor elk project op maat in de omgeving van Helvoirt

Gaat u een nieuw project uitvoeren? Heeft u niet de beschikking over steigers? En zoekt u daarom een betrouwbare partner die steigers verhuren in de omgeving van Helvoirt. Riant verhuur is een vakkundige onderneming in het verhuren en verkopen van bouwmaterialen, feestartikelen en steigers. Als ervaren verhuurbedrijf hebben wij de beschikking over een team vakmensen die alles weten op het gebied van steigers. Hiermee staan wij dagelijks klaar om hoogwaardige steigers af te kunnen leveren tegen een goede prijs. U legt uw vraagstuk neer en wij bieden een passende oplossing. Riantverhuurt bijna alles wat u als bedrijf of particulier nodig heeft. Service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Met trots kunnen wij zeggen dat Riant steigers uit voorraad leverbaar heeft. Welke grootte u ook wenst, met ons aanbod steigers kunt u voor elk project bij ons terecht.

Maatwerk

Riant verhuur heeft alles in eigen huis. Ieder project vraagt immers om een eigen specifieke aanpak. Werken op hoogte kan op diverse manieren. Soms heeft u veel steigers nodig, op een ander moment weinig steigers. De keuze van steigers hangen af van het soort object en de werkzaamheden die u gaat verrichten. Geen enkel project is hetzelfde. Het team van Riant zoekt samen met u naar steigers die het beste bij uw project passen. Wij zijn uw aangewezen partner als het gaat om veilig werken op hoogte op steigers.

Soorten steigers

Riant verhuurt verschillende soorten steigers:

  • Gevelsteigers
  • Allround steigers
  • Kamersteigers
  • Rolsteigers

Gaat u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren? En wenst u steigers die gemakkelijk te verrijden zijn? Dan biedt Riant de rolsteiger aan. Moet u gevelonderhoud uitvoeren? Dan is de gevelsteiger wat u zoekt. Met deze steigers kunt u gemakkelijk bij de hele gevel.

Veiligheid

Bij het huren van steigers is veiligheid van belang. Riant controleert samen met u of alle materialen aanwezig zijn. Zo kunt u de steigers volledig opzetten. Wilt u de steigers op laten zetten? Dat kunnen wij voor u doen. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent het huren van steigers. Riant verhuur is u graag van dienst.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws!!

Like onze facebook pagina

https://www.facebook.com/riantvlijmen/