wiki

Steigerverhuur en bouwmaterialen in de omgeving van Tilburg

Verricht u werkzaamheden in de bouw? Heeft u een éénmalige opdracht op hoogte en zoekt u daarom een partner voor steigerverhuur? Riant steigerverhuur is uw aangewezen partner. Bij ons bent u verzekerd van snelle levering van al het gewenste bouwmateriaal. Riant steigerverhuur is expert in het leveren van bouwmaterialen. Door onze jarenlange ervaring met steigers weten wij als geen ander wat er nodig is om een steiger goed in elkaar te zetten. Hierbij gaat veiligheid voor alles. Ons team gekwalificeerde medewerkers zorgen voor degelijke en veilige steigers. Wilt u naast steigerverhuur andere materialen huren? Riant verhuurt en verkoopt bouwmaterialen en feestartikelen in de omgeving van Tilburg. Wij hebben allerlei machines in ons ruime assortiment die het werk voor u kunnen verlichten.

Werken op hoogte

Werken op hoogte kan op verschillende manieren. De keuze uit steigerverhuur is afhankelijk van de werkzaamheden en het soort object. Riant steigerverhuur biedt diverse bouwmaterialen aan om deze werkzaamheden te kunnen verrichten zoals:

  • Trappen
  • Steigers
  • Ladders
  • Hoogwerkers
  • Hangbruggen

Zo is Riant steigerverhuur uw aangewezen partner als u op zoekt bent naar een verhuurbedrijf voor bouwmaterialen.

Uitgebreid assortiment

Riant steigerverhuur beschikt over een ruim assortiment bouwmaterialen. Hierdoor kunnen wij altijd de meest efficiënte oplossing op maat aanbieden. Naast steigerverhuur kunt u ook bouwmaterialen kopen. Op website: http://www.asc-bv.nl vind u alle ASC Materialen.Al deze materialen zoals Rolsteigers, Loopbruggen, Trappen en ladders kunt u bij ons kopen.

Prijzen

De prijs van steigerverhuur is afhankelijk van de maat, verbruik en gebruikte vierkante meters. Vooraf maken wij heldere afspraken over de levering, montage, demontage en de prijs. Zo weet u bij Riant steigerverhuur altijd van te voren waar u aan toe bent. Wilt u gebruik maken van steigerverhuur? Neem dan contact op. Op basis van uw behoeften en wensen maken wij een offerte voor steigerverhuur op maat.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Nieuws!!

Like onze facebook pagina

https://www.facebook.com/riantvlijmen/